How محافظ برق can Save You Time, Stress, and Money.

روش تست ضدیخ ماشین، از کجا بفهمیم ضد یخ خودرو نیاز به تعویض دارد

محافظ ولتاژ یا همان محافظ الکترونیکی دستگاهی است که به وسیله یک برد الکتریکی و یک عدد رله هنگام افت ولتاژ و افزایش ناگهانی ولتاژ برق را قطع کرده و مانع از آسیب دیدن دستگاه متصل به آن می شود. همچنین زمانی که برق قطع می شود، با مقداری تاخیر برق را به دستگاه متصل می کند، زیرا زمانی که برق وصل می شود، مقداری زمان نیاز است تا ولتاژ به مقدار ثابتی برسد.

راهنمای خرید جوراب یوگا: چگونه بهترین انتخاب را داشته باشیم؟

اما واقعا برای همه‌ی وسایل برقی می توان از یک محافظ ولتاژ استفاده کرد؟ خیر، پاسخ منفی می باشد.

تمامی حقوقی مادی، معنوی و حق نشر برای آرتا الکتریک محفوظ است.

آموزش نصب آموزش نورپردازی تخصصی برق و الکترونیک راهنمای استفاده راهنمای تخصصی ابزار راهنمای خرید آخرین مطالب

همه محافظ‌ها با توجه به کارایی که دارند، طوری طراحی شده‌اند که دارای پریز هستند. اما از نظر طراحی بدنه مدل‌های مختلفی دارند. مثلا برخی از محافظ‌های ولتاژ دارای چند پریز برق هستند در حالی‌که اغلب فکر می‌کنند محافظ‌های برق تنها دارای یک پریز هستند.

کاری که این محافظ ولتاژ برای ما انجام می دهد، این است که هر لحظه از برق شبکه نمونه برداری می‌کند و اگر شرایط نرمال باشد از طریق سیم های شماره ۱ و ۲ ، بوبین کنتاکتور را فعال نگه می دارد و کنتاکتور هم تیغه های قدرت را متصل می کند و فاز خروجی از کنتور می تواند مسیرش را ادامه دهد به جعبه فیوز داخل واحد برسد.

پس از طراحی مدار و برد محافظ برق، باید قاب پلاستیکی مناسب برای محافظ برق طراحی شود. پس از طراحی و آماده‌سازی قاب مورد نیاز برای محافظ برق نوبت به بسته‌بندی نهایی آن می‌رسد. در این مرحله پیش از بسته‌بندی نهایی و عرضه محصول به بازار، تست‌ها و آزمایش‌های مختلف به منظور صحت عملکرد و کارکرد محافظ به روش‌های مختلف انجام شده و در صورت پشت سر گذاشتن تمام تست‌ها به صورت موفقیت‌آمیز، محصول here بسته‌بندی شده و برای استفاده مصرف‌کنندگان به بازار عرضه می‌شود.

محافظ ۳۰ و ۳۵ آمپر کولر گازی: این مدل بسیار شبیه به محافظ زیر کنتوری می باشد، به علت اینکه کولر گازی میزان امپر مصرفی زیادی تا همین حدود مصرف می کند، پیشنهاد می شود یک محافظ جداگانه برای آن تهیه کنید و کلا برق کولر گازی را از منزل خود جدا کنید.

بنابراین حتی اگر دستگاه محافظ شما ۱ آمپری هم باشد مشکلی ندارد و می توانید در این مدار از آن استفاده کنید. زیرا این مقدار جریان هم برای فعال کردن بوبین یک کنتاکتور کافی است. خب حالا این دستگاه را به همراه یک کنتاکتور ۳۲ آمپری در داخل جعبه فیوز این واحد مسکونی قرار می‌دهم. مسیر سیمها را در شکل قبلی دنبال کنید.

برای ساخت این محافظ تنها باید یک کنتاکتور، یک محافظ برق (از هر مدلی که داشتید، با هر آمپراژی) و مقداری سیم نیاز داریم.

چیزی که مشاهده می کنید، تجهیزات داخل یک تابلوی کلید مینیاتوری (جعبه فیوز) است. اگر آموزش های قبلی را مشاهده کرده باشید، تمام تجهیزات به چشم شما آشناست، بجز تجهیز دوم از سمت راست. تجهیز سوم هم که یک کنتاکتور ۳فاز (یا شاید تکفاز) است.

نحوه ثبت سفارش رویه ارسال سفارش شیوه‌های پرداخت تماس با ما

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “How محافظ برق can Save You Time, Stress, and Money.”

Leave a Reply

Gravatar